Om Oss

LushBody är din ultimata destination för allt inom mode och skönhet. Som en digital plattform och redaktion, levererar vi insiktsfulla artiklar, pålitliga produktrecensioner och de senaste nyheterna i branschen. Vår expertis sträcker sig från trendspaning i modevärlden till vetenskapligt underbyggda skönhetstips.

Med ett team av branschproffs, strävar vi efter att hjälpa dig navigera i skönhetens och modets komplexa landskap. LushBody är mer än en webbplats – det är din personliga guide till att leva ditt mest stilfulla och vackra liv.

Så klicka runt. Stanna ett tag. Vi hoppas att du ska känna dig inspirerad, glad, bekväm och självsäker.

LushBodys Team

På LushBody strävar vi efter en enda sak – att hjälpa dig blomstra i din egen skönhet. Genom år av samtal med industrins pionjärer, ledande trendspanare och erkända läkare, har vi blivit experter på att filtrera bruset. Vi guidar dig till produkter och råd som verkligen gör skillnad. Med oss får du insiktsfulla nyheter, en kritisk blick på flyktiga hälsotrender, och en ständigt levande dialog om allt som rör skönhet.

Emma Lopéz

Emma Lopéz
Chefredaktör

Emma har över 10 års erfarenhet inom modejournalistik och har en fingertoppskänsla för trender. Hon har tidigare arbetat för stora modemagasin och ansvarar nu för LushBody's övergripande innehållsstrategi.

sofia lindberg

Sofia Lindberg
Skönhetsskribent

Sofia är en certifierad makeupartist med ett öga för detaljer. Hon har en passion för att testa nya produkter och skriver djupgående artiklar som guidar dig genom skönhetsdjungeln.

lisa karlsson

Lisa Karlsson
Hårvårdsspecialist

Lisa är en licensierad frisör med fokus på hårvårdsprodukter. Hon har omfattande kunskap om olika hårtyper och deras behov, och ger praktiska tips för en frisk hårvård.

anna petterson

Anna Petterson
Nyhetsredaktör

Anna har över ett decenniums erfarenhet av journalistik, med en särskild fokus på skönhetsindustrin. Hon håller ett örnöga på de senaste trenderna och nyheterna, och ser till att våra läsare alltid är de första att veta.

Winta Tsari

Winta Tsari
Produkttestare

Winta kombinerar sin kemiutbildning med en passion för skönhet. Hon är den vi litar på för att sätta nya produkter på prov. Hennes recensioner är både vetenskapligt grundade och lättillgängliga.

Frida Steen

Frida Steen
Innehållsredaktör

Med en bakgrund i kreativt skrivande och marknadsföring, har Lisa den perfekta blandningen av kreativitet och strategi. Hon ansvarar för att allt innehåll på LushBody är engagerande, informativt och i linje med våra kärnvärden.

maria östman

Maria Östman
Kommunikationschef

Maria har en masterexamen i kommunikation och över 8 års erfarenhet i PR. Hon är vår länk till medier och partners, och ser till att LushBody's budskap alltid är klart och konsekvent.

Bli en del av LushBody

Jobba Hos Oss

Förenas med vårt dynamiska team av toppredaktörer, kreativa designers och kodgenier i vår strävan att berika livet för LushBody's engagerade läsare.
👉 Se Lediga Jobb

Skapa med Oss

Är du en erfaren skribent med expertis inom mode eller skönhet? Vi söker individer som brinner för att leverera ärliga, inkluderande och välgrundade råd. Om det låter som du, skicka ditt portfolio till: redaktion@lushbody.se.

Annonseringsmöjligheter

LushBody är den ultimata plattformen för annonsörer som söker räckvidd, trovärdighet och engagemang. För att utforska annonseringspaket och andra samarbetsmöjligheter, kontakta oss på: annons@lushbody.se eller läs mer om våra möjligheter här.

Var med och forma framtiden för mode och skönhet. Bli en del av LushBody idag!