Maria Östman

Kommunikationschef

Emma Lopez är en dynamisk och erfaren Chefredaktör med över ett decenniums erfarenhet inom modejournalistik. Hon har en unik förmåga att identifiera och förutse trender, vilket gör henne till en ovärderlig tillgång för LushBody.se. Emma har tidigare arbetat för några av branschens mest framstående modemagasin, där hon har skaffat sig en gedigen erfarenhet och ett brett nätverk.

maria-ostman

Roll på LushBody.se

Som Kommunikationschef på LushBody.se är Maria ansvarig för att underhålla och utveckla företagets relationer med medier och partners. Hon är den primära kontaktpunkten för extern kommunikation och ser till att LushBody's budskap alltid är klart, konsekvent och i linje med företagets övergripande mål och vision.

Expertis och Färdigheter

  • Medierelationer: Maria har en stark förmåga att bygga och underhålla relationer med medier, vilket gör det möjligt för LushBody.se att ha en stark närvaro i pressen.

  • Strategisk Kommunikation: Med sin akademiska bakgrund och erfarenhet inom PR, har Maria de verktyg som krävs för att utveckla och genomföra effektiva kommunikationsstrategier.

  • Klart och Konsekvent Budskap: Maria ser till att all kommunikation från LushBody.se är enhetlig, vilket stärker varumärket och ökar dess trovärdighet.

Senaste Inläggen Från Maria Östman:

Profil: Maria Östman